WAAR MOET JE REKENING MEE HOUDEN BIJ HET BOEKEN VAN EEN VERRE REIS?

VRAGEN? STEL ZE HIER!
  • Handige tips
  • Maak een onvergetelijke reis
  • Kinderen van alle leeftijden

VERRE REIS BOEKEN

Waar moet je rekening mee houden bij het boeken van een verre reis?

Als je een verre reis wilt maken met je kinderen zit je wellicht met een aantal vragen. Wanneer ga je zo’n reis boeken? Hoe bereid je je voor? Hoe kun je de vakantie zo leuk mogelijk maken? Wat zijn geschikte bestemmingen? En als je niet zo ver wilt, maar wel het gevoel wil hebben in een totaal andere wereld te zijn, waar ga je dan naartoe? Deze blogs zullen jou en je kinderen helpen bij het maken van een onvergetelijke reis.  

Daarom boek je een vakantie met kinderen extra vroeg

Wil je met je gezin een mooie en onvergetelijke verre reis maken? Daar helpen wij je graag bij. Maar één ding moet je zelf doen en dat is: op tijd boeken. Reizen is tegenwoordig zo populair dat de leukste accommodaties maanden van tevoren zijn volgeboekt. Het is jammer als dit jou en je gezin zou overkomen.

Op zoek naar bijzondere logeeradresjes? Bekijk onze top 5!

Tuurlijk, het is prettig om in een fijn, comfortabel hotel te slapen. Wij kennen de leuke authentieke en kleinschalige hotels waar jullie je helemaal thuis zullen voelen. Maar hoe leuk is het om eens een keer op een hele bijzondere locatie te logeren? Zo’n plek waar je het jaren later nog over hebt omdat het zó leuk en avontuurlijk was? Wij hebben een top 5 gemaakt van locaties die wij heel bijzonder vonden en waar we heel erg blij van werden!

VRAGEN? STEL ZE HIER!

"Familiekamers zijn schaars in hotels en vaak het eerste weg. Boek dus snel! Wij zullen je een handje helpen, zodat je niets misloopt."

Marie-José

"Breng actie in de tent als je met pubers op reis gaat!"

Marjo

"Probeer je na aankomst zo snel mogelijk aan te passen aan het ritme van het vakantieland om zo je jetlag te overwinnen."

Marie-José

Slapen in een nomadentent in de woestijn, in een boomhut midden in de natuur of in een drijvend huisje op een meer? Het kan allemaal!

Op vakantie met pubers? Hier worden ze blij van!

Kleine kinderen hobbelen vaak achter papa en mama aan en vinden alles best. Met pubers op vakantie gaan is iets uitdagender. Zij hebben een eigen mening en willen graag inspraak hebben. Vaak kiezen ouders er toch voor om met pubers naar een verre, bijzondere bestemming te gaan. Ze kunnen zich dan later nog alles herinneren van die fantastische reis.

Op vakantie naar Marokko: ver weg, maar toch dichtbij

Heb je geen zin in een lange vliegreis, maar wil je wel naar een bestemming waar je wordt ondergedompeld in een andere cultuur? Marokko is het antwoord! Een supermooi land waar je indrukwekkende dingen kunt zien en beleven. Ook voor je kinderen is het één groot avontuur. Om je te inspireren hebben we beschreven wat wij allemaal meemaakten tijdens onze rondreis door dit mooie land.

Zo kies je jouw droomvakantie uit!

Je wilt graag een mooie reis maken met je kinderen, maar er zijn zoveel soorten vakanties dat je echt geen idee hebt wat voor jouw gezin de ideale bestemming is. Allereerst is het belangrijk om na te gaan wat jullie nu echt leuk vinden om met elkaar te ondernemen. Wij zullen je even op weg helpen, zodat je hopelijk sneller een keus kunt maken

5 tips voor een vakantie met kleine kinderen

De wereld ontdekken met ukkies. Dat kan prima. Wij zijn zelf regelmatig met onze kleine kinderen naar verre oorden geweest en hebben daardoor voor veel gezinnen met jonge kids de leukste vakanties kunnen samenstellen. Ook jouw kinderen zullen hier volop van genieten. Zie je er nog een beetje tegenop? Laat je dan vooral inspireren door de volgende tips!    

VRAGEN? STEL ZE HIER!

5 tips voor een vakantie met kleine kinderen

kidsreizen_trap.jpg05 feb De wereld ontdekken met ukkies. Dat kan prima. Wij zijn zelf regelmatig met onze kleine kinderen naar verre oorden geweest en hebben daardoor voor veel gezinnen met jonge kids de leukste vakanties... lees verder

Zo kies je jouw droomvakantie uit!

kidsreizen_brug.jpg08 jan Je wilt graag een mooie reis maken met je kinderen, maar er zijn zoveel soorten vakanties dat je echt geen idee hebt wat voor jouw gezin de ideale bestemming is. Allereerst is het belangrijk om na... lees verder

Op vakantie met pubers? Hier worden ze blij van!

kidsreizen_puber.jpg04 dec Kleine kinderen hobbelen vaak achter papa en mama aan en vinden alles best. Met pubers op vakantie gaan is iets uitdagender (wij spreken uit ervaring!). Ze hebben een eigen mening en willen graag ... lees verder

Op zoek naar bijzondere logeeradresjes? Bekijk onze top 5!

kidsreizen_drijfhuizen.jpg06 nov Tuurlijk, het is prettig om in een fijn, comfortabel hotel te slapen. Wij kennen de leuke authentieke en kleinschalige hotels waar jullie je helemaal thuis zullen voelen. Maar hoe leuk is het om ... lees verder

Daarom boek je een vakantie met kinderen extra vroeg

blog1_kidsreizen.jpg09 okt Wil je met je gezin een mooie en onvergetelijke verre reis maken? Daar helpen wij je graag bij. Maar één ding moet je zelf doen en dat is: op tijd boeken. Reizen is tegenwoordig zo populair dat de... lees verder
Scroll naar boven